AnttiKapanen Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas.

Vihreiden politiikka ajaa Nälkäpeli-elokuvien kaltaiseen yhteiskuntaan

Kansa kaipaa leipää ja sirkushuveja. Tuo vanha roomalaista kulttuuria kuvaava lause sisältää opetuksen ajallemme. Leipää (ravintoa) tarvitsemme, mutta ns. leivän yltäkylläisyys turruttaa, pöhöttää. Ihmisestä voi tulla korskean röyhkeä, liikaa itseensä turvaava ällöhumanisti ja ällömaterialisti.

Suomalaisen yhteiskunnan joutuminen nykyiseen arvotyhjiöön on johtanut myös ääriliikkeiden, kuten vihreiden nousuun. Kun kaikki kestävät arvot on myyty alennusmyynnissä pilkkahintaan, mitään ei jä jäljelle. Paitsi kehnotasoinen TV-viihde. Esimerkkinä mainittakoon Vain Elämää-sarja, mikä alkoi mukavasti, mutta uusimpia kausia on ollut vaikeaa katsoa jatkuvan showmeiningin  häiritessä. Osa laulajista on lahjakkaita, mutta ohjelmaformaatti rulaa yksilöt allensa. Vihreässä nälkäpeliyhteiskunnassa työpaikat ovat uhattuina, Vihreille ei voi myöntää monopoliasemaa ympäristönsuojelussa, sillä muut puolueet osaavat sen vähintään yhtä mallikkaasti, jopa paremmimn. Pienehkö johtoporukka hallitsee Nälkäpeleissä alempiarvoisia alamaisia päähänpistojen ja itseaiheutetun kaaoksen ja anarkian kautta. Joka itsensä ylentää, se alennetaan.

Maatalous tarvitsee tukea, mutta vihreä politiikka söi ja syö työpaikkoja saamattomudellaan. Hallitus on tehnyt korjausliikkeitä, mutta riitävätkö ne edellisten hallitusten virheiden korjaamisen? Seuraavan hallituksen ideaalikokoonpano: SDP, Sininen Tulevaisuus, Keskusta , ehkä Kokoomus, kunhan vanhat kokoomuslaiset arvot saavat uuden nousun puolueessa: koti, uskonto ja isänmaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

Mikään puolue ei suosi kansan vaurastumista Suomessa.

Hannu Töyri

Kokoomuksen arvotyhjiö onkin ihmetyttänyt. No ehkä sellaista kokoomusta ei vain enään ole. Pojat täyttävät omat taskunsa.

Toimituksen poiminnat