AnttiKapanen Jokainen ihminen ja jokainen elämä on arvokas.

Hallitusrauhan julistus

Nyt tarvitaan Suomeen hallitusrauha, koulurauhan ja joulurauhan julistuksen tapaan. SOS-hallitus on tehnyt kipeitä ratkaisuja. Jokainen on joutunut tinkimään elintasostaan. Oma palkkanikin on pudonnut 4000 eurosta 3000 euroon, syitä siihen on ollut se, että luovuin vapaaehtoisesti koulumme valinnaiskurssien pitämisestä antaen mahdollisuuksia nuoremmille opettajille ja oma stressinhallinta.

Sininen Tulevaisuus (ST) teki oikean, rohkean ja vastuullisen päätöksen kantamalla hallitusvastuuta edelleen. Samalla otettiin reipas askel kansainvälisempään suuntaan, irtiotto muukalaisvihamielisyydestä eurooppalaiseen yhteistyöhön. Vaikka Veikko Vennamoa on sanottu populistiksi, hän puolusti rohkeasti köyhää kansaa ja sorrettuja. ST palasi takaisin Veikon linjalle, maaseudun ja kaupunkilaisten edunvalvojaksi. Toivokaamme menestystä ja siunausta tuohon vaatiavaan työhön.

Kaikenlainen yleinen ruikutus ja napina on lisääntynyt joissakin levottomissa kansanosissa. Uusi mottomme saisi Suomen juhlavuonna kuulua: Pää kylmänä, sydän lämpimänä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat